[הורדה] צמחים נגד זומבים להורדה ישירה
המשחק המלא להורדה, לינק 1
| 04/03/2011, 21:12 |
edenbuganim |
|
|
אווטר ודרגה
|
|
|
בעלים
|
|
|
מידע נוסף
|

|
בעלים, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
52,171 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #4 מנותק |
| |
|

|
צמחים נגד זומבים להורדה ישירה - הגרסא המלאה: תקציר: המשחק צמחים נגד זומבים הוא משחק אסטרטגיה בעל גרפיקה ילדותית. מטרת המשחק היא למנוע מהזומבים להגיע למפתן ביתך, איך תעשה זאת? בעזרת צמחים טורפים ויורקי אפונים! המשחק הוא די משעשע ופשוט, יש לך כ 6 שורות בהם זומבים יכולים לנוע לעבר ביתך, בעזרת צמחים טורפים, יורקי אפונים, יורקי ברד, אבן חוסמת וצמחים אחרים אתה אמור להגן על הבית ע"י שטילתם במקום הנכון. בכל פעם שעוברים שלב, ע"י בלימת כל הזומבים, מקבלים פרח חדש שניתן לשתילה או פרס אחר. כמובן שמשלב לשלב המשחק ניהיה מורכב יותר וצריך להפעיל קצת יותר שיקוליים אסטרטגיים. לכל צמח יש תפקיד אחר, מומלץ לישטול בתחילת המשחק כמה שיותר פרחי חמניה, כי הם נותנים נקודות שמש, בעזרתם ניתן לשטול עוד צמחים. הורדת המשחק דרך שרתי fileflyer -<[ כתב מוסתר, כתוב תגובה על מנת לראות. זכור כי תגובה לא הולמת עלולה לגרום לחסימתך. ]>הורדת המשחק דרך שרתי uploading -<[ כתב מוסתר, כתוב תגובה על מנת לראות. זכור כי תגובה לא הולמת עלולה לגרום לחסימתך. ]>הורדת המשחק דרך שרתי ifile -<[ כתב מוסתר, כתוב תגובה על מנת לראות. זכור כי תגובה לא הולמת עלולה לגרום לחסימתך. ]>הורדת המשחק דרך שרתי izshare -<[ כתב מוסתר, כתוב תגובה על מנת לראות. זכור כי תגובה לא הולמת עלולה לגרום לחסימתך. ]>
--------------------
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
| 04/03/2011, 21:42 |
Queen |
|
|
אווטר ודרגה
|
|
|
|
|
|
מידע נוסף
|

|
שר הקסמים, לא חבר בצוות
|
|
|
2,054 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #11,130 מנותק |
| |
|

|
תודה רבה, כבר עברתי, אבל זה משחק כייפי. יש לי את זה על האייפוד D:
--------------------
למרות שהאוזניות נמצאות בשבי שלך, אתה עדיין אחד החברים הכי טובים שהיו ויש לי כרגע. מיד אחרי שתשבור את השרשרת שנתתי לך, אני אדאג למחוק את הכתובת הזו. בתודה, ובדרישת שלום חמה מג'נין, ההנהלה. ואגב, אתה בחיים לא תגלה מי כותב עם פסיקים ונקודות. אחרי הכל, אתה נמצא בפורום של אנשים מתורבתים ושל שירהפקאצה. אז למרות שמגדלי התאומים נפלו ולמרות שג'ורג' בוש כבר לא נשיא, ולמרות שלמשפט הזה כבר אין פואנטה. אני אוהב אותך, בנאדם!:]
Queen

מתנושק'ה. DD: אידיוט אידיוטי שכמותך. 33> חח. פריצה מעפנה. >< וכעת שיר של הסגיד ; http://www.youtube.com/watch?v=AKgAK7GE7bw&feature=fvst ועכשיו חתימתך סגידה לחלוטין. [ זה כולל את האנימציה המאגניבה שמעליי. ^^ ] ואתה יכול לנסות להפנים את הנאמר בשיר, כי אני יודעת שאתה כלכך מתגעגע אליי. אבל אל תדאג, אולי מידי חודש, בלילות ירח מלא, גם אני אמלמל כמה מילות קדושה. D: [ לאלוקינו שבשמיים, לא לשרימפס. עובד אלילים שכמותך. ] וככה לא תרגיש לבד ! D: אז תזכור שאני שם, במרחק שעתיים נסיעה, מסתכלת על אותו ירח, אוהבת אותך, אידיוט, אור הדוסה. D: *תיחנק עם השרימפס שלך*.
נ.ב שלך בצבע ורוד פאקאצי כדי שיחשבו שאתה גיי. D: עלייך אני לא מרחמת. P: [ אני אוהבת גייז. 33> ] ציטוטיישן:
[QUOTE]אורי: זה מתן.. תביאי לו רובה בשביל שיסתכל ואם מישהו כולל הוא יצא משם בחיים זה יהיה לא מזל ולא נס זה יהיה ספר פנטזיה נמכר בכל העולם.. [QUOTE]
|
|
|
| 10/03/2011, 21:42 |
asib16 |
|
|
|
מידע נוסף
|

|
מוגלגים, לא חבר בצוות
|
|
|
2,000 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #14,994 מנותק |
| |
|

|
תודההה
--------------------
משתמש יקר, ברוך הבא ליער האסור - פורום הארי פוטר! בכדי להחליף את מה שכתוב ואת חתימתך כנס ללוח בקרה האישי -> עריכת חתימה. המשך גלישה נעימה ומהנה, צוות הנהלת הפורום.
|
|
|
| 10/07/2011, 9:10 |
Danielkol |
|
|
אווטר ודרגה
|
|
|
|
שומר בית גריפינדור
|
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
|
1,850 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #18,692 מנותק |
| |
|

|
תודה
--------------------
דניאל||שומר בית גריפינדור||בן 12||בקבוצת הקונדסאים גריפינדור שולטים את הגביע לוקחים!!!  מוגל - 0 הודעות - עברתי סקיב - 500 הודעות - עברתי קוסם מתחיל - 1,000 הודעות - לא עברתי קוסם מתקדם - 1,500 הודעות - לא עברתי קוסם מצטיין - 2,500 הודעות - לא עברתי אשף הקסמים - 4,000 הודעות - לא עברתי הילאי - 6,000 הודעות - לא עברתי אות מסדר מרלין דרגה שלישית - 8,500 הודעות - לא עברתי אות מסדר מרלין דרגה שנייה - 11,500 הודעות - לא עברתי אות מסדר מרלין דרגה ראשונה - 17,000 הודעות - לא עברתי כשף ראשי בקסהמדרין - 22,000 הודעות - לא עברתי מאגוואמפ עליון - 30,000 הודעות - לא עברתי  כנסו שווה כניסה שיר ענק http://www.youtube.com/watch?v=7zp1TbLFPp8[I]
|
|
|
| 19/08/2011, 22:37 |
yossi1983 |
|
|
|
מידע נוסף
|

|
מוגלגים, לא חבר בצוות
|
|
|
12 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #25,455 מנותק |
| |
|

|
תודה רבה!!!
--------------------
משתמש יקר, ברוך הבא ליער האסור - פורום הארי פוטר! בכדי להחליף את מה שכתוב ואת חתימתך כנס ללוח בקרה האישי -> עריכת חתימה. המשך גלישה נעימה ומהנה, צוות הנהלת הפורום.
|
|
|
| 21/08/2011, 17:12 |
כינוי מקורי |
|
|
אווטר ודרגה
|
|
|
|
|
|
מידע נוסף
|

|
גריפינדור, לא חבר בצוות
|
|
|
172 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #25,471 מנותק |
| |
|

|
וואי תודה אני מת על זה ! היה פעם לחבר שלי את המשחק על האייפוד, ומאז אני מכור D:
--------------------
חתימה בעלת שני חדרים ומרפסת להשכרה אנא פנו אליי בהודעה פרטית ^^ תפנו את הדרכים כי גריפינדור הם ההולכים בבית האמיצים- כולם להיות רוצים אז הריעו הידד! לגריפינדור האחד! אותו לא נחליף,לא ניתן זה ממש לא ייתכן אז אם יש בך שביב של תעוזה ונחישות גריפינדור מלאת התרגשות ומצנפת המיון מיד תסכים- אתה הולך לגריפינדור,בית החזקים היה פעם איש- גודריק גריפינדור שמו איש אמיץ וחזק אשר בנה לבד את עולמו אז חשוב לציין את אותו הגיבור כי תמיד יש אותו לכבד ולזכור "לשחק משחק הגון וישר" כך גריפינדור אומרים ולכן הגריפינדורים- ממש נהדרים! אז כונן שרביטך ושנס את מותנייך כי פה מדובר במשחק של חייך כי לגריפינדור מוטו:"היה אמיץ ונכון- היה ישר,לא מוג-לב,אלא חכם ונבון" אז כולם כבר ראו מי את הגבורה מצאו ולכן יודעים כבר כולם- גריפינדור הבית המושלם!
|
|
|
| 24/08/2011, 19:53 |
yosi25 |
|
|
|
מידע נוסף
|

|
מוגלגים, לא חבר בצוות
|
|
|
12 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #25,820 מנותק |
| |
|

|
תודה רבה חבר
--------------------
|
|
|
|
כרגע צופים באשכול
|
|
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו-0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
 |
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב, תוכנת, אובטח ומקודם על ידי Sipo · KilBee · Hp-il.net
היער האסור - פורום הארי פוטר ©
2006-2013
|
|
|
|
|

|
|
|