היער האסור - HP חוגג 4 שנים של פעילות - האשכול הרשמי!
ברכות להפלפאף זוכת הבתים לשנת 2010! פרס אוניות יוענק לכל חברי הפלפאף לקראת תחילת הסמסטר הבא!
סיקור||לקסיקון השדים
| 08/07/2010, 20:24 |
וויזלית |
|
|
אווטר ודרגה
|
|
|
קוגיטו, ארגו סום?
|
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, לא חבר בצוות
|
|
שנות לימוד: 0
|
26 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #3,131 מחובר |
| |
|

|
כריכה:  שם הספר: לקסיקון השדים סופר/ת: שרה ריס ברנן שנת הוצאה לאור:2009 הוצאה לאור: ידיעות אחרונות - פרוזה עשרה ציון: 100000 במת הספר (איפה הוא מתרחש): בהרבה מאוד מקומות. דמויות ראשיות: ניק, אלן, מיי, ג'יימי, אוליביה, אנזו, ארתור השחור, דניאל רייבס. מהלך הספר: ניק ואלן הם שני אחים. אלן הוא הגדול מבין השנים, נחמד, עדין, חנון ובעיקר: גידל את ניק חלק ניכר מחייו. ניק הוא לא בריון, הוא הרבה יותר מזה. אכזרי, חסר רחמים. לפני כמה שנים אביהם מת ואמם השתגעה. מאז היא לא מוכנה לגעת בניק. אבל הם התחילו לעבור בתים תכופות הרבה לפני זה. למעשה, מאז שהם זוכרים את עצמם. ניק ואלן נמלטים משדים. ערב אחד שני נערים, בן ובת, מגיעים לדירתם. הם נואשים ומבקשים עזרה מניק ואלן, מכיוון שהם הסתבכו על שדים ולא יודעים מה לעשות. בקשת עזרה זו מובילה אותם למסע מעל ומעבר לכל דמיון - גילויים מזעזעים, סודות, שקרים... וחופש. דברים מיוחדים: הדבר הזה שקורא לעצמו ספר, הוא פשוט... מצמרר. מבחיל. מדהים. הוא נותן לך תפיסה אחרת של העולם, גורם לך לפקפק בכל מה שאי פעם הכרת, גורם לך לרוץ מיד לאחר קריאתו אל המראה בבהלה, לחפש סימנים חריגים. הספר הזה גורם לך להתייחס בצורה שונה אל העל טבעי, לגרום לך להסתכל על העולם בעיניים שונות, ובדרך כלל שחורות. יש לי רק מילה אחת על הספר הזה, שעלתה בי שוב ושוב במהלך הקריאה, והיא: וואו. למה אני אוהב את הספר: וואו.
--------------------
זה שמור לי בוורד
לא נסיך ולא נסיכה אלא מלך ומלכה אך ישנה הבעיה מה לאיזו ממלכה? עד שלא יושכן שלום נסיכה תשוב הלום שקט לא ישרור לעד כל נתין רעוד ירעד מזעמה של המלכה מכעסו של המולך. מי אליהם הלוך ילך?
השליח, כמובן אך רחוק שלום יושכן. השליח בלי הסוס כל כך איטי, מלא היסוס. וגם יגיע השליח מה יכול הוא להבטיח? השלום הן לא יושג כי רב הבוז וגם הלעג.
ואם הרי שליח - רץ כה במשימתו נמרץ, הרי ראשי ערים ומלך לא יעתרו לבקשת הלך שכה פשוט תת מעלה, האיך יאמרו את המילה? נסיך ונסיכה, הקשיבו כעת העול על כתפיכם.
| ציטוט (רקסי הכלב) | תודה אסיה את מלכה סגידה |
כי אי אפשר להכחיש=]
אוקיי, אני רוצה להבהיר משהו:
כוווווווולם להוסיף את השיר לחתימה! והמנהלים: אתם ממש לא מבינים על מה אני עובדת כדי להחזיר\להביא את השלום, אני לא אגיד של מה כי יתנו לי אזהרה. אולי תקשיבו?
|
|
היער האסור - פורום הארי פוטר
|
| 17/08/2010, 20:54 |
shira777m |
|
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, לא חבר בצוות
|
|
|
1 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #10,942 מנותק |
| |
|

|
שווה לקרוא אותו או שהוא מאותו סיפורים שיעשו לי סיוטים במשך שבוע?
--------------------
משתמש יקר, ברוך הבא ליער האסור - קהילת הארי פוטר הגדולה בארץ! בכדי להחליף את מה שכתוב ואת חתימתך כנס ללוח בקרה האישי -> עריכת חתימה. המשך גלישה נעימה ומהנה, צוות הנהלת הפורום.
|
|
|
| 20/08/2010, 16:50 |
Music Lady |
|
|
אווטר ודרגה
|
|
|
טלטאביז אומרים שלום-ועכשיו אתם=)
|
|
|
מידע נוסף
|

|
רייבנקלו, לא חבר בצוות
|
|
|
157 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #12,572 מנותק |
| |
|

|
אממ..חשבתי ליקרוא אותו. האמת-הסיקור הזה לא בידיוק גרם לי לדעת אם כדאי לי או לא כדאי לי לקרוא אותו..יש מישהו עם תשובה קצת יותר מפורטת?
--------------------
פיטר פן לא שומר נגיעה, שלגיה גרה עם 7 גברים, בת הים הקטנה בורחת מהבית, כיפה אדומה מדברת עם זרים, היפיפיה הנרדמת מחכה שינשקו אותה, רובין הוד גנב, פינוקיו שקרן, זהבה פורצת לבתים, עליסה נרדמת בשיעורים, המומינים הולכים ערומים,
ותיראו את הנוער של היום.. מה הפלא?! תראו על מה הם גדלו! >קרדיט לwhite< מחפשת שירשורים(אפשרות ל-R+)-מי שמעוניין בה''פ:)
|
|
|
| 21/08/2010, 9:05 |
וויזלית |
|
|
אווטר ודרגה
|
|
|
קוגיטו, ארגו סום?
|
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, לא חבר בצוות
|
|
|
26 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #3,131 מחובר |
| |
|

|
כן!! כדאי לקרוא! מאוד!!
--------------------
זה שמור לי בוורד
לא נסיך ולא נסיכה אלא מלך ומלכה אך ישנה הבעיה מה לאיזו ממלכה? עד שלא יושכן שלום נסיכה תשוב הלום שקט לא ישרור לעד כל נתין רעוד ירעד מזעמה של המלכה מכעסו של המולך. מי אליהם הלוך ילך?
השליח, כמובן אך רחוק שלום יושכן. השליח בלי הסוס כל כך איטי, מלא היסוס. וגם יגיע השליח מה יכול הוא להבטיח? השלום הן לא יושג כי רב הבוז וגם הלעג.
ואם הרי שליח - רץ כה במשימתו נמרץ, הרי ראשי ערים ומלך לא יעתרו לבקשת הלך שכה פשוט תת מעלה, האיך יאמרו את המילה? נסיך ונסיכה, הקשיבו כעת העול על כתפיכם.
| ציטוט (רקסי הכלב) | תודה אסיה את מלכה סגידה |
כי אי אפשר להכחיש=]
אוקיי, אני רוצה להבהיר משהו:
כוווווווולם להוסיף את השיר לחתימה! והמנהלים: אתם ממש לא מבינים על מה אני עובדת כדי להחזיר\להביא את השלום, אני לא אגיד של מה כי יתנו לי אזהרה. אולי תקשיבו?
|
|
|
| 21/08/2010, 17:37 |
מחנה בשבט אופק |
|
|
אווטר ודרגה
|
|
|
מקפיץ לכולם ת׳דופק
|
|
|
מידע נוסף
|

|
רייבנקלו, לא חבר בצוות
|
|
|
47,093 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #6,339 מנותק |
| |
|

|
ספר טוב ברמות קשות
--------------------
עומר|חולה פ"ג|תל אביבי|11|חולה על הפורום הזה| רייבנקלו בדם| [כולם חיכו 4 שנים למונדיאל, אבל אני עדיין מחכה 4 שנים לגלעד שליט כל מי שיש לו ♥ שיעתיק את זה לחתימה שלו.. 90% מהילדים יצעקו אם ג'סטין ביבר יעמוד על מגדל עזריאלי המשולש ויאיים לקפוץ. אם אתה מה-10% שיצעקו: "המגדל העגול יותר גבוה!" העתק את זה לחתימה שלךפיטר פן לא שומר נגיעה, שלגיה גרה עם 7 גברים, בת הים הקטנה בורחת מהבית, כיפה אדומה מדברת עם זרים, היפיפיה הנרדמת מחכה שינשקו אותה, רובין הוד גנב, פינוקיו שקרן, זהבה פורצת לבתים, עליסה נרדמת בשיעורים, המומינים הולכים ערומים, ותיראו את הנוער של היום.. מה הפלא?! תראו על מה הם גדלו! מספר עובדות בזמן אמת 1.אתה גולש עכשיו באינטרט 2. אתה גולש בפורום HP 3. אתה קורא את החתימה שלי כרגע. 5. לא שמת לב שלא היה סעיף 4. 6. כרגע בדקת את זה. 7. אתה מחייך חיוך קטן ואולי אפילו מגחך עכשיו. http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=34445 
|
|
|
| 22/08/2010, 14:40 |
סגלגליתה |
|
|
אווטר ודרגה
|
|
כי סגול זה הצבע השולטטטטט!!!
|
|
|
מידע נוסף
|

|
הפלפאף, לא חבר בצוות
|
|
|
0 אוניות
|
[צפה בחפצי המשתמש]
|
| #10,234 מנותק |
| |
|

|
מענייןץ הקטע של האחים והשדים מזכיר קצת את על טבעי, במיוחד הקטע בלי ההורים.
--------------------
http://www3.lordwars.co.il/?recruit=1H29236אנא ליחצו לחיצה קטנטנה... זה עוזר לי! יובל || 12 ^^ || עורכת דין, אנשים ! "- || במקרה של העתקה או שימוש במשהו אישי / שייך למישהו בלי רשות - זכויות יוצרים . || על טבעי =), איך פגשתי את אמא 8-8, המפץ הגדול (קאבום!), האנטומיה של גריי :P ( הרשי לי להוסיף, ד"ר שפרד חתיך :O ) ועוד .. || קרציה מהלכת . ( תוספת של מאי -.- ) הבלוג שלי: אני לחיץ . אז תלחצו!יובל ( Tigresa ) ! את חייבת 1,000,000,000,000 פרוסות פסטרמה לסטלה החתול הסטלן עד התאריך הבא : 82/14/2035 . אם החוב לא ישולם אני אביא את טאקי הכלב הפחדן ואת סושי (><) לנבוח עלייך ולנשוך את הלב שבתוך הלב שבתוך הבשר שבתוך הגידים שבתוך השרירים שלך . מאי .- סורי, הייתי חיבת לערוך . חתימתך שמורה אצלי . -ועכשיו, פריצה נחמדת : היי יובית יובלית יוביובלית לילית לילית . כאן חסוי . אז ככה, שלא תאמיני, אבל ..לי יש את " שחר מפציע " ולך אין ! ועכשיו, כמה ביצים חמדמדות: http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=11123http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=54830http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=59309http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=44552http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=42200
|
|
|
|
כרגע צופים באשכול
|
|
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
|
0 משתמשים:
|
מופעל על מערכת IP.Board בגירסא 1.4 עוצב ותוכנת על ידי Sipo ו-JbStyle
היער האסור - פורום הארי פוטר © 2006-2010
|
|
|
|
|

|
|